Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás
Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizált vagy?

Mi az a Keresőoptimalizálás?

A keresőoptimalizálás (search engine optimization, SEO) a honlapod megjelenését segíti elő a természetes, azaz a nem fizetett keresési találatok között. Minél előrébb szerepelsz az adott kulcsszóra, annál több látogatód lesz, hiszen szinte senki sem lapoz a keresőkben ma már. A keresőoptimalizálás egy folyamat, ami a honlap optimalizálását jelenti első sorban, illetve olyan technikák bevetését, amik segítenek a keresőknek rátalálni és minél értékesebb helyre soroltatni az oldalad. A rangsorban való előrelépés nem megy egyik napról a másikra, hiszen nagyon sok feltételnek kell megfelelni, de egy felkészült SEO csapattal folyamatosan és látványos az építkezés.

A 6 500 000 magyarországi internetező közül valaki éppen Téged keres, de nem talál.

Mi a feladatunk?

A legfontosabb a keresőbarát honlap. Ha még nincs honlapod, akkor már az alapoktól kezdve figyelünk arra, hogy keresőbarát legyen. A már meglévő weblapot pedig – egy alapos átvizsgálás után–, átalakítjuk.
Második legfontosabb a honlapon megjelenő szöveg, aminek megírása szintén a mi dolgunk.
Harmadik tényező a folyamatos elemzése a statisztikáknak.
Velünk nem marketingeseket bérelsz fel, hanem olyan munkatársakra találsz, akik értenek a mai kor nyelvén, a modern és hatékony reklámpiac szakértői, és szívükön viselik a velük dolgozó vállalkozások sorsát. A Te sikeredet, a mi sikerünk is! 🙂