Referenciák

Referenciák

CleanCarpet.hu A kedvenc magyarországi takarítócégünk akiknek először a honlapját készítettük el. Azóta  keresőoptimalizálással, és CPC reklámokkal segítünk nekik.  Fő profiljuk az irodatakarítás és a szőnyegtisztítás. A közös munka megkezését követően megrendeléseik megugrottak már az első héten. Ha egy megbízható takarítócéget keresel, megtaláltad.

 

 

Kanape.net

Kanape.net

Kanape.net – Kanapék és ülőgarnitúrák árusítására specializálódott vállalkozás, ami egyre nagyobb sikereket ér el. Nem velünk kezdték el a marketing tevékenységet, de miután mi vettük át a különböző szolgáltatásokat, ugrásszerűen, másfél-kétszeres látogatottságot értünk el ugyanannyi ráfordított összegből. Ezen cég a legjobb példája az összetett marketingnek: sikeres keresőoptimalizálás, kattintás alapú hirdetések (Adwords és Facebook), Facebook-nyereményjáték és rugalmas, kreatív, együttműködő cégvezetés.

 

mariannaherrhofer.com/

MariannaHerrhofer.com/

MariannaHerrhofer.com – Egy nagy nevű és múltú divatmárkáról van szó, amely példaértékű brandépítéssel rendelkezett a kezdetek óta. Büszkék vagyunk rá, hogy a Facebook megjelenés terén és fizetett hirdetések optimalizációjával tudtunk hozzájárulni a sikerükhöz.

 

 

 

premiumhidegtal.hu

PremiumHidegtal.hu

PrémiumHidegtál.hu – Egy ételkölteményekkel foglalkozó vállalkozás, amely a kezdetektől minket bízott meg, így a honlap marketing szempontú elkészítésétől kezdve az online kereskedésben szerzett reklámtapasztalatainkon át a konkrét hirdetési kampányok kivitelezéséig tudtunk a cég sikeréhez hozzájárulni. Fizetett hirdetések optimalizációjával töretlen a vállalkozás sikere, a megrendelések számának növekedése.

 

 

Tutiteher.hu

Tutiteher.hu

Tutiteher.hu – Főleg lakossági költöztetésre, áruszállításra és lomtalanításra specializálódott vállalkozás, ami dinamikusan fejlődik. Sikeres marketing tevékenységünknek is köszönhetően új teherautókra és rakodókra volt szükség az indulás után két hónappal, és azóta is folyamatosan gyarapodik a vállalkozás, mára olyan partnerekkel, mint a MÁV. Büszkék vagyunk rá, hogy a kezdetektől fogva együttműködünk és közös sikeret érünk el. Szolgáltatásaink: Google Adwords és Facebook hirdetés.

 

Disz-art.hu

Disz-art.hu

Disz-art.hu – Magyarország egyik legrégebbi (1990) díszítőfestő-restaurátor cége, olyan állami és kiemelkedő referenciákkal, mint például az Országház, Legfelsőbb Bíróság, Mátyás Pince. Kimondhatjuk, hogy szó szerint a legpatinásabb partnerünkről van szó. Sajnos maga a piac (építőipar és azon belül is a díszítőfestés) nem kedvez az online-marketingnek, de a kattintásalapú hirdetési szolgáltatásunk itt is hozza az elvárt eredményeket.

 

Pericobeton.hu

Pericobeton.hu

Pericobeton.hu – Két évtizede foglalkozik a Perico Építőipari Kft. betonelemek gyártásával, beton kiszállításával, zsalukövekkel. Minket ért az a megtiszteltetés, hogy az új, korszerű honlapot elkészíthettük a megrendelő igényei szerint, amely a látogatók tetszését is elnyerte.